Termeni si conditii prelucrare date cu caracter personal

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor SC TANIANDRA S.R.L. Pentru noi este deosebit de important să asigurăm protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.
În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, tuturor clientilor SC TANIANDRA SRL li se cere consimțământul înaintea prelucrării datelor personale.
Putem colecta date personale de la dvs. atunci când faceti o programare sau când faceți o comandă de produse sau servicii.
Datele dvs. pot fi utilizate în următoarele scopuri: pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați; pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a orarului de programări; pentru înregistrarea în contabilitate; în scopuri administrative sau juridice și pentru comunicări.
Respectăm și asigurăm în mod strict secretul profesional. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau îndeplinirea obligațiilor legale.
Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, puteți să limitați prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitați ștergerea datelor.
Pentru mai multe informatii despre protectia datelor te rugam sa accesezi www.taniandragpl.ro sau sa trimiți un email la adresa office@taniandragpl.ro sau direct la sediul din Timișoara, Spl. Peneș Curcanul, nr. 6.
Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC TANIANDRA S.R.L. în acord cu termenii legali.